Psykisk O-Hälsa – Samhällets barn & unga
5-6 februari 2020

Här finns presentationer från Samhällets barn & unga 2019

Program

Se det fullständiga programmet här.

Anmälan

Anmäl dig nu till kursen.

Information

Tider, plats och pris.
Psykisk O-hälsa Samhällets barn & unga är en konferens som helt och fullt fokuserar på barn och unga som har eller riskerar att drabbas av problem till följd av psykisk ohälsa.

Konferensen samlar varje år landets absoluta elit och föreläsningar av toppklass. Under två fullspäckade dagar ger vi dig möjlighet att fylla på med aktuell kunskap, nätverka med kollegor och att bredda ditt nätverk, både inom din egen yrkesroll som med närliggande professioner. Du kan välja mellan tre parallella spår per dag och sätta ihop ditt eget konferensprogram utifrån vad som är mest intressant för dig och dina kollegor. Under konferensen utlovas högaktuell fakta från forskningsfronten samt beskrivning av och exempel på fungerade metoder från både Sverige som utanför landets gränser. Vi vill att du får med dig handfasta och användbara verktyg samt inspirerande och givande tips som du kan ta med dig till ditt dagliga arbete!

Här finns det senaste rönen inom kliniska, terapeutiska, teoretiska området och vi presenterar ett starkt startfält med aktuella föreläsare med erfarenheter och kunskap från gemensamma arbetsområden. Stor vikt läggs också vid hjälp åt hjälparna samt hjälp åt de drabbade. Med denna konferens vill vi inspirera, utbilda och belysa goda exempel.

Tillsammans hjälps vi åt så att vi blir bättre på att arbeta preventivt och långsiktigt och där med kan vi bidra till en bättre psykisk hälsa för Sveriges barn och unga!

Varmt välkommen önskar vi på Expo Medica.

Utställare A-Ö

För press

För utställare

Hitta till konferensen

Välkommen till Samhällets barn & unga den 30-31 januari 2019 

Registrering sker från klockan 08.00. Den gemensam invigningen hålls klockan 09.00 och konferensen pågår under två dagar.

Mer information om tid, plats och pris

Kommunikationer till konferenslokalen

Det är enkelt att hitta till 7A Odenplan där tunnelbanan bara ligger några få meter bort.

Läs mer på 7A’s hemsida
Expo Medica logotyp

Telefon/mejl
+46 8 23 73 10
info@expomedica.se

Malmökontoret
Krusegatan 19
212 25 Malmö

Stockholmskontoret
Västmannagatan 15
111 24 Stockholm