Vi utbildar vårdsverige

Sagt om Expo Medica

Vi har genomfört ett stort antal konferenser, utbildningar och kurser inom psykiatri, psykologi och somatiska sjukdomar. Här är några av de omdömen som vi fått genom våra kursutvärderingar:

”Fantastisk föreläsare, engagerad, tydlig och ödmjuk”, sjuksköterska

”Tydlig och bra struktur”, socionom
”Informativ och givande kurs”, skötare
Deltagare på tvådagarskursen Personlighetsstörningar

”Bra och instruktiv – praktiskt tillämpningsplan”, läkare
”Bästa någonsin”, sjuksköterska
”Mycket pedagogisk, bra exempel”, läkare
“Bästa nånsin. Fler kurser med Staffan tack”, läkare
“Tack för en ovanligt bra och spännande föreläsning”, läkare
“Mycket bra. Välformulerad och pedagogisk”, sjuksköterska
Deltagare på Smärtbehandling i livets slutskede

“Mycket duktig, håller åhörarna intresserade, bra nivå, rolig”, läkare
“Tänk om alla föreläsare var lika bra som Mats”, sjuksköterska
“Väl förankrat i verkligheten”, läkare
Deltagare på Avancerad bensårskurs

“Bra föreläsare. Fångade intresset”, undersköterska
“Engagerade föreläsare, mkt intressant att lyssna på. Fick många nya infallsvinklar”, enhetschef
“Gav många tankar till utveckling”, sjuksköterska
Deltagare på Att främja en god äldrevård

 

Våra konferenser

2018-11-15 - 2018-11-15

Psykisk Ohälsa SYD är södra Sveriges största mötesplats för alla som kommer i kontakt med psykisk ohälsa i sitt yrke på olika sätt. Konferensen arrangeras i samarbete med Psykiatri Skåne för femte året i rad där ledande expertis inom området föreläser, inspirerar och delar med sig av såväl teoretisk kunskap som konkreta verktyg som du kan omsätta in din verksamhet.

http://www.syd.psyoh.se/

2019-01-30 - 2019-01-31

Den självklara mötesplatsen för dig som arbetar för att stärka den psykiska hälsan hos samhällets barn och unga! Här kan du och dina kollegor välja mellan 4 parallella spår! Skola, BUP, Socialtjänst samt förstalinjens psykiatri.

http://psyoh.se/

2019-04-03 - 2019-04-04

Vuxna och Psykisk Hälsa är mötesplats för dig som arbetar med och för vuxna som har eller kan drabbas av psykisk ohälsa. Vad kan vi som arbetar med vuxnas psykiska hälsa göra för att förebygga och möta denna utveckling?

http://www.vuxnaochpsykiskhalsa.se/

2019-09-11 - 2019-09-11

Här finns det senaste rönen inom kliniska, terapeutiska, teoretiska området och vi presenterar ett starkt startfält med aktuella föreläsare med erfarenheter och kunskap från gemensamma arbetsområden. Stor vikt läggs också vid hjälp åt hjälparna samt hjälp åt de drabbade. Med denna konferens vill vi inspirera, utbilda och belysa goda exempel. Du väljer själv ditt eget program bland 4 parallella spår.

http://www.traumadagen.se/

2019-09-12 - 2019-09-12

Beroendedagen är ett forum för dig som arbetar med risk - missbruk och beroende. Gårdagens problematik ser helt annorlunda ut än idag och tar sig ständigt nya uttryck i en allt mer snabbrörlig värld. Dagen tar upp olika synsätt på beroendebehandlingar och många intressanta föreläsningar om egenupplevda erfarenheter av beroendesjukdomar.
Varmt välkommen till en spännande dag med Sveriges främsta experter inom dessa områden!

http://www.beroendedagen.se/

2019-09-26 - 2019-09-26

Psykisk (O)Hälsa VÄST är konferensen som samlar ledande expertis inom ämnet och riktar sig till alla som arbetar med psykisk ohälsa av olika slag. Tre av fyra svenskar har erfarenhet av psykisk ohälsa – antingen av sin egen eller som närstående. Det är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning och konferensen belyser detta viktiga ämne med ett gediget program, så att alla yrkesverksamma lättare ska kunna bemöta denna utmaning vi står inför.

http://vast.psyoh.se/

2018-12-06 - 2018-12-06

Psykisk Ohälsa Norr – mötesplatsen för alla som kommer i kontakt med psykisk ohälsa i sitt yrke på olika sätt. Ledande expertis inom området föreläser, inspirerar och delar med sig av såväl teoretisk kunskap som konkreta verktyg som du kan omsätta in din verksamhet.

http://norr.psyoh.se
OK
På Expomedica använder vi kakor (cookies) för att du ska få bästa möjliga användarupplevelse. Genom att du fortsätter att titta på vår sajt godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?