« Bakåt

Diplomerad sömncoach


Kursbeskrivning

På kursen Diplomerad sömncoach får du lära dig ett konkret steg för steg-program för att hjälpa människor att komma tillrätta med sina svårigheter att somna eller hålla sig sovande under hela natten. Behandlingsupplägget lämpar sig utmärkt för personer som inte vill eller kan använda sig av sömnmedicin, även om det inte finns något hinder för att de som önskar fortsätta med sin medicinering även under programmets gång. Upplägget går att använda i såväl individuella behandlingar som i gruppsammanhang. Exempelvis kan du starta sömngrupper och behandla flera patienter samtidigt med hjälp av detta program, vilket gör det mycket kostnads- och tidseffektivt. Programmet som utbildningen bygger på är framtaget med ett forskningsprojekt och bygger på KBT. Du behöver inte ha erfarenheter att behandla sömnsvårigheter eller av KBT. 


Nu som tvådagarskurs fysiskt på plats i Stockholm, 4-5 oktober plus en halvdag digitalt 7 november Tiderna är 09.00 - 16.00 för dom dagar på plats och för den digitala delan 7 november är det 09.00-12.00.

Ladda ner kursinformation här >>

 

Kursens mål

Målet med kursen är att du självständigt skall kunna starta behandling av personer med sömnproblem, enskillt eller i grupp.

Målgrupp

Personal som träffar personer/patienter med insomni, det vill säga svårigheter att somna och/eller nattliga eller för tidiga uppvaknanden.

Tid

3 dagar, 09:00 - 16:00

Pris

Standardpris 10 995 SEK exkl. moms