För utställare

På de flesta av våra kurser och på våra konferenser välkomnar vi även utställare. Är du verksam inom något av de segment som avhandlas på den aktuella konferensen/kursen har du möjlighet att möta precis din målgrupp här. Utställningen är i dessa fall i anslutning till där fika /lunch serveras. Hör av dig redan idag och diskutera möjligheterna med oss.

Kontakta oss på info@expomedica.se eller telefon 08-23 73 10.

Du kan också fylla och skicka formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi har möjlighet.

Kontaktformulär

Expo Medica logotyp

PCO, Professional Congress Organizer

Har ni en idé om en konferens men inte resurserna att genomföra det? Kanske har ni ett befintligt arrangemang som ni behöver hjälp med? Med vårt kunnande, erfarenhet och stora kontaktnät kan vi fungera som er partner när det gäller att arrangera konferenser och kongresser inom det medicinska området. Vi tar hand om allt från lokalbokningar och marknadsföring till delegatregistreringar, bemanning och genomförande. Välkommen att kontakta oss!

Per Persson tel 0708-59 37 52, per.persson@expomedica.se

Konferenser

Med konferenser som Psykisk (o)hälsa, Traumadagen och Beroendedagen är vi ledande i Sverige inom det segment vi kallar hjärnans hälsa.

Kurser

Vi har ett omfattande kursprogram både inom somatik och psykiatri. Avancerad bensårskurs och Smärtlindring i livets slutskede är t ex välbesökta kurser.

Uppdrag

Vi skräddarsyr och genomför medicinska kurser, främst med landsting och regioner som uppdragsgivare. Kontakta oss om du har några frågor eller tankar.

Våra föreläsningar på SVT Kunskapskanalen

Några av våra samarbetspartners

Expo Medica logotyp

Krusegatan 19
212 25 Malmö

Tel +46 8 23 73 10 • info@expomedica.se