Om Expo Medica

Expo Medica är företagsledande inom hjärnans (o)hälsa och har i över 20 års tid utbildat vårdsverige. Årligen arrangeras stora konferenser om psykisk ohälsa hos våra barn, unga vuxna och äldre.

Expo Medica samarbetar med de största verksamheterna inom detta område och har därför alltid de främsta föreläsarna inom sin profession och mest banbrytande programinnehåll. Expo Medica tillhandahåller såväl kurser, konferenser samt andra uppdragsutbildningar för läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer och personal inom psykiatri, psykotrauma och beroendesjukdomar.

Hjälp oss att bryta tabun och fördomar inom psykisk ohälsa!

Mer information om våra kurser och konferenser hittar du på vår hemsida, www.expomedica.se

Tel: +46 8 23 73 10 | E-post: info@expomedica.se

Missa inget som händer! Prenumera på våra nyhetsbrev.

Expo Medica logotyp

PCO, Professional Congress Organizer

Har ni en idé om en konferens men inte resurserna att genomföra det? Kanske har ni ett befintligt arrangemang som ni behöver hjälp med? Med vårt kunnande, erfarenhet och stora kontaktnät kan vi fungera som er partner när det gäller att arrangera konferenser och kongresser inom det medicinska området. Vi tar hand om allt från lokalbokningar och marknadsföring till delegatregistreringar, bemanning och genomförande. Välkommen att kontakta oss!

Per Persson tel 0708-59 37 52, per.persson@expomedica.se

Några av våra samarbetspartners

Expo Medica logotyp

Krusegatan 19
212 25 Malmö

Tel +46 8 23 73 10 • info@expomedica.se