Psykisk (o)hälsa – Samhällets barn & unga
9 september 2021

Program

Se det fullständiga programmet här.

Anmälan

Anmäl dig nu till kursen.

Information

Tider, plats och pris.
Psykisk (o)hälsa Samhällets barn & unga är en konferens som helt och fullt fokuserar på barn och unga som har eller riskerar att drabbas av problem till följd av psykisk ohälsa.

Psykisk ohälsa hos barn & unga har ökat med över 100 procent på tio år. Det är framför allt diagnoser för depressioner och olika ångestsyndrom som bidrar till ökningen av den psykiska ohälsan. Barn och unga som tidigt får psykiatriska diagnoser som depression och ångestsyndrom riskerar att bli sjuka under lång tid och då ökar också risken för självmordsförsök och självmord.

Under konferensen utlovas högaktuell fakta från forskningsfronten samt beskrivning av och exempel på fungerade metoder från Sverige. Vi vill att du får med dig handfasta och användbara verktyg samt inspirerande och givande tips som du kan ta med dig till ditt dagliga arbete!

Med denna konferens vill vi inspirera, utbilda och belysa goda exempel. Konferensen samlar varje år landets absoluta elit och föreläsningar av toppklass. Under en fullspäckad dag ger vi dig möjlighet att fylla på med aktuell kunskap, nätverka med kollegor och att bredda ditt nätverk, både inom din egen yrkesroll som med närliggande professioner. Du kan välja mellan tre parallella spår per dag och sätta ihop ditt eget konferensprogram utifrån vad som är mest intressant för dig och dina kollegor.

Tillsammans hjälps vi åt så att vi blir bättre på att arbeta preventivt och långsiktigt och där med kan vi bidra till en bättre psykisk hälsa för Sveriges barn och unga!

Varmt välkommen önskar vi på Expo Medica.

Pris och info

För press

För utställare

Välkommen till Samhällets barn & unga 9 september 2021
Logga in i god tid innan konferensen börjar. Gemensamt plenum klockan 09.00 och konferensen pågår under en dag.

Mer information om tid, plats och pris
Expo Medica logotyp

Krusegatan 19
212 25 Malmö

Tel +46 8 23 73 10 • info@expomedica.se