Psykisk (o)hälsa Syd

Program

Se det fullständiga programmet här.

Anmälan

Anmäl dig nu till kursen.

Information

Tider, plats och pris.
Psykisk (o)hälsa Syd är södra Sveriges mötesplats för alla som kommer i kontakt med psykisk ohälsa i sitt yrke på olika sätt.

Konferensen samlar de främsta föreläsarna inom ämnet och riktar sig till alla som arbetar med psykisk ohälsa av olika slag.
Psykisk hälsa berör många människor och familjer i världen, enligt FN:s Världshälsoorganisation WHO säger att psykisk ohälsa är en av de största och snabbast växande utmaningarna mot folkhälsan i världen. Bara i Sverige har tre av fyra egen erfarenhet eller erfarenhet av att någon i närheten lever med psykisk ohälsa. Utan tvekan är psykisk ohälsa en av våra största utmaningar.

Hur kan vi bli bättre på att bemöta och se dessa människor?

Genom att öka vår kunskap ännu mer, utbilda oss inom hjärnans sjukdomar och se psykisk ohälsa som något lika självklart som diabetes, ryggskott eller influensa. Alla är värda att bli bemötta, sedda och respekterade för dem vi är, oavsett fysiska eller psykiska åkommor och trauman.

Här finns det senaste rönen inom kliniska, terapeutiska, teoretiska området och vi presenterar ett starkt startfält med aktuella föreläsare med erfarenheter och kunskap från gemensamma arbetsområden. Stor vikt läggs också vid hjälp åt hjälparna samt hjälp åt de drabbade.

Med denna konferens vill vi inspirera, utbilda och belysa goda exempel. Du väljer själv ditt eget program bland två parallella spår.

Varmt välkommen till en givande och inspirerande konferensdag där psykisk ohälsa är i fokus önskar vi på Expo Medica.

Utställare A-Ö

För press

För utställare

Expo Medica logotyp

Krusegatan 19 A
212 25 Malmö

[email protected]